Lærerens Dag - 5. oktober

Kom og få et æble, når Århus Lærerforening deler æbler ud på Banegårdspladsen kl. 15-16.30 - og mød dine kolleger fra hele byen på Tir Na Nóg til fredagsbar kl. 16.30-18.30.
Laerenes Dag DortheR

ÅLF har de sidste par år markeret Lærerens Dag ud fra et internationalt perspektiv hånd i hånd med et lokalt islæt. De positive oplevelser fra tidligere år med uddeling af æbler og muligheden for dialog med byens borgere fortsættes med årets æbleuddeling på Banegårdspladsen midt i myldretiden.

Lærerne i Aarhus skaber gode resultater og arbejder hver dag på at lykkes medat skabe kvalitet i undervisningen, og sikre vores elevers trivsel. Og vi ved, at læreren er den vigtigste enkeltfaktor for elevernes læring.

Via samarbejde og stærke fællesskaber bidrager lærerne til at udvikle vores fælles folkeskole i Aarhus. Det er værd at markere på den internationale Lærerens Dag.

Efter æbleuddelingen kan du også komme til kollegial fredagsbar med andre kolleger fra hele byen. Det sker på Tir Na Nóg kl. 16.30-18.30, hvor Århus Lærerforening byder på øl, vand og vin. Det arrangement, kan du læse mere om her: Fredagsbar på Tir Na Nóg - Lærerens Dag

Fakta:
Den internationale Lærerens Dag er med til at sætte fokus på, at uddannelse er en fundamental menneskeret. Verden over fejres dagen, fordi lærerens betydning er uvurderlig og har en samfundsmæssig værdi og skal værdsættes.

Du kan støtte via hjemmesiden her.

Oxfam IBIS arbejder i lande, hvor mange børn og unge ikke går i skole, men i stedet slider med farligt arbejde. Du kan være med til at give dem en god uddannelse, der også betyder en bedre fremtid.

Oxfam IBIS uddanner lærere, sender børn i skole, giver unge færdigheder, organiserer forældregrupper og sørger for godt undervisningsmateriale. Kort sagt: Sammen med os kan du give børn, unge og voksne en god uddannelse.

Om Lærerens Dag
  • Upload billeder fra jeres fejring af Lærerens Dag. 
    Brug hashtag: #lærerensdag
    #aarhuslaerer
     
  • Lærerens Dag hjemmeside www.laererdag.dk
  • - eller via hjemmesiden her: Link