Arrangementer og kurser Medlemsarrangementer efteråret 2019

AFLYST! - Inklusion handler om alle!

Arrangementet er desværre aflyst p.g.a. sygdom - vi vil forsøge at lave et erstatningsarrangement med Rasmus så snart det er muligt.
Rasmus Alenkær_Aflyst

En aften med børnepsykolog og skoledebattør Rasmus Alenkær.

Alle taler om "inklusion", selv om begrebet almindeligvis er upopulært, -og efterhånden også temmelig uddateret. I dette oplæg tager børnepsykolog og skoledebattør Ras,is Alenkær livtag med inklusionsbegrebet anno 2019, og bidrager i samme åndedrag med en mere bred og tidsvarende definition. Det handler i sin enkelthed om trivsel, både for børn og voksne. Hvis projektet skal lykkes, skal der naturligvis de rette ressourcer til, -men ressourcer er ikke nok. Som fagprofessionelle er der meget vi kan gøre i den nuværende ramme, hvis vi har fokus det rette sted, og hvis alle bakker hinanden op.

Alenkær anbefaler hverken ja-hatte, pyt-knapper eller andet vrøvl. Han siger heller ikke, at alt kan lade sig gøre. I stedet kommer han ved dette arrangement med en lang række praktiske anbefalinger, der særligt relaterer sig til samarbejdet omkring problemadfærd, trivsel og klasseledelse. Læs mere om Rasmus Alenkær på www.facebook.com/rasmus.alenkaer eller www.alenkaer.dk.

Arrangeret i samarbejde med Aarhus Skolelederforening. 

Kun for medlemmer i Århus Lærerforening og Aarhus Skolelederforening.
Tidspunkt: onsdag den 25. september kl. 17.00 - 19.00

Sted: Møllevangskolen, Møllevangs Alle 20, 8210 Aarhus V

Tilmeldingsfrist: onsdag den 18. september kl. 12.00

Tilmeldingen er lukket