Arrangementer og kurser Seniorarrangementer

Julefrokost 2017

78 glade seniorer mødte op til Seniorklubbens julefrokost den 13. december. Det startede kl. 13 i Syrensalen i Vejlby-Risskov Idrætscenter og stemningen var høj fra starten. Det var dejligt at opleve, at der var en del, som er forholdsvis nye i denne sammenhæng.

Der blev serveret en overdådig  julebuffet og imellem serveringerne, var der forskellige former for underholdning. Else Thastum læste julehistorie - en humoristisk omskrivning af "Grantræet". Sven Locht sang for os til akkompagnement af Poul Smedegaard, som spillede på klaveret hele eftermiddagen. Ind imellem fik vi en fællessang fra det omdelte sanghæfte. Et øjeblik var der dog optræk til panik, for hvor var remouladen til fiskefileterne. Der var rejer og mayonnaise - men INGEN REMOULADE!!!

Tiden fløj af sted, og lige pludselig fik vi travlt med at nå at spille amerikansk lotteri om alle de medbragte pakker. Det nåede vi også, men klokken blev langt over det annoncerede sluttidspunkt, inden vi var færdige med kaffen og desserten.

Tak til alle deltagerne for at gøre det til en festlig eftermiddag og ikke mindst tak til Rikke og Frederik, som sled i det i køkkenet fra start til slut.

Se fotos her.