Kick-off for Skole OL i Aarhus 2017

Elever fra 6. klasse og eliteløber og OL-medaljevinder Sara Slott ankom fredag 7. april med Skole OL-faklen til årets Skole OL i Aarhus.
Skole OL Holme Skole

(Foto: Lars Møller)

Elever fra Holme Skole og OL-medaljevinder Sara Slott markerede i fuldt firspring kick off for Aarhus Kommune som vært for Skole OL 2017 og afleverede Skole OL-faklen på Holme Skole.

Holme Skole vil i perioden 13. – 16. juni 2017 være OL-by og overnatningssted for 4.-7.-klasser fra hele landet, der deltager i Skole OL-finalerne i Aarhus.

Deltagerantallet i Skole OL 2017 rundede i sidste uge 30.000 tilmeldte.

- Vi bliver værter for mange gæster, for under Skole OL skal 1600 børn og voksne overnatte her på skolen. Det bliver hyle-morsomt – og vi har alle noget at glæde os til, både som deltagere i finalerne og som værter her på skolen, sagde skoleleder Allan Hjortshøj til de mange børn og voksne, der fejrede OL-faklens ankomst med flag og sang.

Fakta:

Skole OL er klassekonkurrencer i fem forskellige sportsgrene for 4. – 7. klassetrin; atletik, bueskydning, eSport, rosport og svømning. Skole-OL hylder de olympiske værdier – blandt andet venskab, samarbejde og ’fair play’!. Se mere på Youtube her.

Som led i Skole OL tilbydes undervisere og elever i Aarhus Kommune undervisningsforløb, temadage og materialer til arbejdet med idræt og idrætskultur.

Læs mere om Skole OL-finalerne 2017 i Aarhus:

www.aarhus.dk/skoleol og http://skoleol.tv2.dk/

(Kilde: Børn og Unge, Aarhus Kommune)