Skole OL søger frivillige

Der er brug for opmålere, dommere, guider, medaljeuddelere mm. til at løfte de mange opgaver, når årets største børne-event med 12.000 elever rammer Aarhus.
Skole OL

Skole OL finalerne finder sted fra 13.-16. juni i Ceres Park i Aarhus.

Med 12.000 tilmeldte elever fra hele landet og Holme Skole som skoleolympisk by er der nok af opgaver – og brug for ekstra hænder.

Det er første gang, at Aarhus er vært for de danske Skole OL finaler. 

Projektleder på Skole OL finalerne i Aarhus, Andreas Tang-Brock, glæder sig til at samarbejde med et helt nyt og engageret hold af frivillige og opfordrer alle til at melde sig:

- Vi søger frivillige i alle aldre til at løfte praktiske opgaver, møde de unge med et smil og være del af stævnets gode hold-ånd. Som frivillig ved Skole OL-finalerne er man med til at give de mange deltagere fra hele landet en kæmpe oplevelse, siger han.

Alle kan være med, og der er mange opgaver, der skal løftes - alt fra at guide deltagere til og fra stadion, uddele medaljer og registrere resultater i sekretariatet.

De cirka 300 frivillige bliver en vigtig del af et fællesskab, der skal løfte Danmarks officielle olympiske aktivitet for børn, hvor værdierne fællesskab, venskab og fairplay hyldes.

Blandt de mange frivillige er den tidligere OL-medaljevinder i banecykling, Niels Fredborg:

- Jeg vil gerne støtte den olympiske tanke, og kunne nogen opdage at de har nogle talenter, udvikle sig videre og måske komme med til de olympiske lege og få deres drømme opfyldt, ja, så vil det være helt perfekt, siger han.

Hør mere om opgaverne som frivillig: Kontakt: frivillig@dansk-atletik.dk

Kom til infomøde: Lørdag d. 20. maj kl. 10:00-13:00

Sted: Observatoriestien 1, 8000 Aarhus C

Tilmeld dig: frivillig@dansk-atletik.dk. Husk at tage en ven med.

Læs mere om Skole OL på www.aarhus.dk/skoleol og http://skoleol.tv2.dk/