Giv din brugte skoletaske til fordel for udsatte børn

Boghandler Arnold Busck og Red Barnet indsamler brugte skoletasker til udsatte børn.
drenge skoletasker

For mange skoleelever landet rundt er sommerferien ved at være forbi, og for de fleste børn er det tid til at finde skoletasken frem igen – eller måske købe en ny. Desværre er det ikke alle børnefamilier, som har råd til nye skoletasker, penalhuse og glitrende bogbind, når klokken ringer ind til et nyt skoleår. Derfor gentager Arnold Busck og Red Barnet sidste års succes med at indsamle brugte skoletasker til glæde for udsatte børn. De brugte skoletasker sælges efterfølgende billigt i Red Barnets børnegenbrugsbutikker.

Sidste år blev der indsamlet 1.159 brugte skoletasker, og i år håber Red Barnet på endnu flere brugte skoletasker. Red Barnets generalsekretær, Jonas Keiding Lindholm, glæder sig over, at samarbejdet igen i år bidrager til at give udsatte børn en lidt bedre start på skoleåret.

- Selvom vi bor i Danmark, er der familier, der hverken økonomisk eller mentalt har overskud til at blive klar til første skoledag. Det går ud over de børn, der står i skolegården uden skoletaske eller penalhus, og de risikerer at føle sig uden for fællesskabet allerede fra første skoledag. Sådan skal det ikke være, siger han i en pressemeddelelse.

Overskuddet fra Red Barnets 20 børnegenbrugsbutikker går til arbejdet for at hjælpe de dårligst stillede børn lokalt, nationalt og internationalt. Skoletaskerne sælges, så andre børn kan få glæde af dem, men pengene fra salget af taskerne vil også gå til Red Barnets arbejde med blandt andet sommerlejre og familieklubber for udsatte og sårbare børn i Danmark.

FAKTA

  • Skoletasker kan afleveres indtil den 10. september 2018 i alle Arnold Buscks butikker.
  • Sidste år samlede Arnold Busck og Red Barnet 1.159 skoletasker ind over hele landet.

Læs mere om indsamlingen af skoletasker på https://www.arnoldbusck.dk/RedBarnet

Emner

Målgruppe