OK18-afstemning: Bliv klogere på aftalerne inden du stemmer

Bliv klogere på hovedindholdet af aftalerne og læs hovedstyrelsesmedlemmernes anbefalinger i Folkeskolens indstik. Afstemningen går i gang i morgen.

I morgen kl. 8 bliver resultaterne af overenskomstforhandlingerne på det kommunale, regionale og statslige område sendt til afstemning hos Danmarks Lærerforenings medlemmer.

Stemmeberettigede medlemmer kan stemme i perioden 25. maj kl. 8 til og med 3. juni kl. 16. Medlemmer, der er registreret med en mailadresse i medlemssystemet, vil i morgen modtage en mail om afstemningen med et direkte og unikt link til afstemningen. Derefter kan medlemmet stemme JA eller NEJ. Stemmen bliver registreret, når der er klikket på ’Bekræft’, og afstemningen kan ikke fortrydes. Der kan kun stemmes én gang, og der kan ikke stemmes blankt.

Medlemmer, der ikke er registreret med en mailadresse eller ikke har adgang til den registre­rede mail, kan afgive sin stemme via Min Side på www.dlf.org.

Fagbladet Folkeskolen har lavet et indstik om afstemningen til det nummer, der netop er udkommet. 

I indstikket kan du læse om hovedindholdet af de aftaler, der vedrører medlemmer af Danmarks Lærerforening, og du kan læse, hvad medlemmerne af foreningens hovedstyrelse anbefaler at stemme. Bagerst i indstikket kan du læse mere om afstemningen.