Debatten om folkeskolen begynder tidligt

Folkeskolen spiller hovedrollen, når Samsøgades Skole åbner dørene op for årets første valgdebat. Lokale folketingskandidater og skolefolk giver deres bud på fremtidens folkeskole torsdag den 17. januar.
udskolingsbørn - gruppearbejde

Der er ikke gået mange dage af det nye år, før folkeskolens vilkår og fremtid skal debatteres. Århus Lærerforening er glade for, at folkeskolen er en prioritet hos politikerne i valgåret, og at de begynder debatten tidligt.    

- En så vigtig samfundsinstitution som folkeskolen skal løbende diskuteres, så det er glædeligt, at lokale folketingspolitikere og kandidater begynder diskussionen så tidligt på året, siger Århus Lærerforenings formand Jesper Skorstengaard om arrangementet på Samsøgades Skole og opfordrer så mange medlemmer som muligt til at komme og deltage i debatten.
- En debat om folkeskolen er altid aktuel, men der er behov for, at vores medlemmer kommer og fortæller historierne ude fra virkeligheden, så debatten foregår på et oplyst grundlag, forklarer han.

Arrangementet foregår torsdag den 17. januar klokken 19.00 på Samsøgades Skole. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding kan ske pr. telefon til JP på 87 38 38 38 (hverdage mellem kl. 8 og 15) eller send en mail til kommunikation@jp.dk

Oversigt over paneldeltagere: 

JP Aarhus spørger: Hvad med folkeskolen?