Medlemsmøde om periodeforhandlingen

Img 7126 Kopi

Formand Anders Bondo Christensen inviterer medlemmer af Danmarks Lærerforening til møde mandag den 24. februar kl. 16.30-18.30 på Scandic Aarhus City. Her vil han fortælle om de hovedspor, der tegner sig frem mod periodeforhandlingerne.

Du kan tilmelde dig på følgende link: http://bit.ly/38BsjfT
Tilmeldingsfristen er onsdag 5. februar 2020.

I den kommende tid rykker vi i Danmarks Lærerforening endnu tættere sammen. På tværs af kredse, tillidsrepræsentanter og medlemmer skal vi tale sammen for at sikre, at vi når hele vejen rundt, inden vi sætter os til forhandlingsbordet. Det handler om forholdene i folkeskolen, og hvilke væsentlige udfordringer og potentielle løsninger der er. Mødet vil inddrage medlemmerne i foreningens arbejde frem mod periodeforhandlingen, og give medlemmerne mulighed for at orientere sig i den kommende proces.

Ring med spørgsmål:
Medlemmer af foreningens forretningsudvalg sidder desuden klar ved telefonerne for at svare på spørgsmål om periodeforhandlingerne torsdag 20. februar kl. 16-17 og tirsdag 10. marts kl. 15-16. DLF’s medlemmer kan ringe på 3369 6293 eller 3369 6395 og tale med formand for overenskomstudvalget Gordon Ørskov Madsen eller formand for arbejdsmiljø- og organisationsudvalget Thomas Andreasen.

Emner

Målgruppe