Ledige stillinger - Kommunikationskonsulent barselsvikariat

Århus Lærerforening søger en kommunikationskonsulent med flair for skolepolitik (barselvikariat)
Rødt logo

Har du en skarp pen, et bankende hjerte for skolepolitik og kunne du tænke dig at arbejde i en fagforening, så har vi måske jobbet til dig.  

Århus Lærerforening søger en kommunikationskonsulent til barselsvikariat på 25 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. januar 2019 til 1. oktober 2019. Dit arbejde vil blandt andet bestå af foreningens eksterne og interne kommunikation, skriv af større fagartikler til magasinet MANDAT og medlemsinformation. Derudover må meget gerne have erfaring med web og mindre videoproduktioner.

Hvem er du?

Vi søger en kompetent og sympatisk kommunikationskonsulent med relevant journalistisk uddannelsesbaggrund, der har værktøjskassen fuld i forhold til de forskellige kommunikationsopgaver en fagforening står med.

Vi lægger vægt på, at du

  • er initiativrig, fleksibel og en stærk formidler – både i skrift og tale
  • arbejder selvstændigt med egne ansvarsområder og under pres
  • er samarbejdsorienteret og en god kollega
  • er optimistisk af væsen og har et godt humør

Dine primære arbejdsopgaver er

  • Skrive fængende nyheder og længere fagartikler
  • Overordnet ansvar for produktion af artikler til magasinet Mandat
  • Producere indhold til SoMe og hjemmesiden
  • Lave mindre videoproduktioner

Det er afgørende, at du kan arbejde selvstændigt og analytisk. Folkeskolen og lærerjobbet har en fremtrædende plads i medierne, og vi arbejder proaktivt med at sætte en dagsorden lokalt, er det vigtigt, at du har en åben tilgang til at tale med journalister og er klar til at sparre og rådgive Århus Lærerforenings formandskab og øvrige tillidsvalgte.

Arbejdet foregår i Århus Lærerforenings lokaler i Grønnegade i Aarhus. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Cecilie Winding mail cwma@dlf.org eller på telefon 3089 3119

Ansøgningsfristen er onsdag den 28. november kl. 9.00

Send din ansøgning og CV til 133@dlf.org mærket: Kommunikationskonsulent.

Århus Lærerforening er en lokal kreds under Danmarks Lærerforening med ca. 3.700 medlemmer, hvoraf hovedparten er folkeskolelærere i Aarhus og på Samsø. Århus Lærerforenings vision er at være kendt og anerkendt af medlemmerne og omverdenen som en organisation, der er seriøs, troværdig og resultatsøgende. Derfor er Århus Lærerforening en uundgåelig aktør i alle forhold, der vedrører medlemmernes arbejdsforhold og -områder.