Nyhedsoversigt

 • 05. februar 2020

  DLF sætter kursen for kommende forhandlinger

  Delegerede i Danmarks Lærerforening har i dag vedtaget rammerne for de kommende periodeforhandlinger om lærernes arbejdstid. Kongressen har dermed givet forhandlerne et stærkt mandat til de kommende forhandlinger med KL.

 • 24. januar 2020

  Medlemsmøde om periodeforhandlingen

 • 20. januar 2020

  Rapport: Elever er ikke blevet dygtigere af folkeskolereform

  Skolereformen har ikke forbedret elevernes faglighed eller trivsel, konkluderer afsluttende evaluering af reformens elementer.

 • Nyheder 23. december 2019

  Folkeskolen skal være de nyuddannedes førstevalg

  I Aarhus har vi gode erfaringer med et projekt, der måske kan bruges i resten af landet. For alt for mange nyuddannede lærere forlader hurtigt folkeskolen.

 • 16. december 2019

  Lærerkommissionen har fremlagt sine anbefalinger

  Lærerkommissions anbefalinger for lærernes arbejdstid er ikke en færdig køreplan mod en overenskomst, men indspark til forårets forhandlinger mellem KL og Danmarks Lærerforening. Kommissionen kommer dog med fem punkter, som parterne skal adressere i den nye aftale.

 • 03. december 2019

  To ÅLF-kandidater valgt til hovedstyrelsen

  Gordon Ørskov Madsen og Rikke Gierahn Andersen er genvalgt til hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening.

 • Nyheder 29. november 2019

  Der forventes en høj stemmeprocent i Aarhus

  Lidt under halvdelen af Danmarks Lærerforenings medlemmerne har afgivet stemme til hovedstyrelsesvalget. I Århus Lærerforening udloves en gavekurv til arbejdspladserne med de højeste stemmeprocenter.

 • Nyheder 21. november 2019

  Hovedstyrelsesvalg: Stem på aarhusianske kandidater

  Valget til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse er i gang. Tre kompetente kandidater fra Aarhus genopstiller til hovedstyrelsen. I Århus Lærerforening anbefaler størstedelen af styrelsen Rikke Gierahn Andersen som kandidat.

 • Nyheder 20. november 2019

  Her er de 3 aarhusianske hovedstyrelseskandidater

  Fra i morgen kan medlemmer af Danmarks Lærerforening være med til at bestemme, hvem der skal sidde i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse de næste 4 år. Fra Århus Lærerforening genopstiller tre dygtige kandidater.

 • Nyheder 15. november 2019

  Topmøde: Samarbejde om skolens udvikling er nødvendig

  Skal vi løse skolens udfordringer til gavn for eleverne kræver det, at skoleledere og tillidsrepræsentanter tør gå nye veje. Sådan lød en af konklusionerne ved tirsdagens konference om Ny Start-samarbejdet.

 
1 2 3 4 5 ... 77
Næste ›