Nyhedsoversigt

 • Nyheder 28. april 2017

  Stress er lønmodtagernes allerstørste problem

  Danskerne anser hverken arbejdsløshed, kontanthjælpsloft eller udsigten til robotter på arbejdspladsen som de største udfordringer. Stress er i dag den største udfordring.

 • Nyheder 27. april 2017

  Vi skal stræbe efter det excellente

  Aarhus Kommune vil med udviklingsprojektet Stærkere fællesskaber hæve kvaliteten for hele børn og unge-området. Århus Lærerforenings formand håber, at projektet vil give medarbejderne mere indflydelse.

 • Nyheder 27. april 2017

  Hvad skal et ældreliv kunne tilbyde dig?

  Frem mod kommunalvalget afholder Aarhus for Velfærd en række folkemøder om velfærden i Aarhus kommune. Den 17. maj 2017 handler det om fremtidens ældrevelfærd. Kom til åben debat på Elværket i Åbyhøj.

 • Nyheder 24. april 2017

  Undervisning kræver mennesker

  Frygt ikke robotter, digital teknologi og fjernundervisning. Lærerne bliver aldrig overflødige af den grund - tværtimod, mener forretningsmand bag dansk e-læringsvirksomhed.

 • Nyheder 24. april 2017

  En elev i trivsel er mere motiveret for at lære

  - Der er brug for at gentænke, hvad der stimulerer elevernes glæde og motivation for indlæring, lyder det fra aarhusiansk byrådskandidat, som vil have Byrådet på banen som ansøger til Undervisningsministeriet forsøg om en mere fleksibel skoledag.

 • Nyheder 24. april 2017

  SF-Aarhus foreslår færre børn i klasserne

  SF Aarhus foreslår, at der skæres en halv time af skoledagen. De frigjorte ressourcer skal anvendes på at sikre, at der er færre elever i klasserne eller er to voksne til stede.

 • Nyheder / Medlemsinformation 20. april 2017

  Hvad siger forskerne om inklusion?

  Bliv klogere på hvad forskningen siger om inklusion, når ekspert i inklusion i folkeskolen, ph.d og post.doc Mette Molbæk, fortæller om de seneste fund om inkluderende læringsmiljøer på Forskningens Døgn 27. april på VIA.

 • 19. april 2017

  Kunst bygger bygger bro mellem skoleelever

  En ny digital platform skal føre elever på mellemtrinnet og i udskolingen på en spændende kulturrejse gennem kunst og kultur fra den danske og islamiske verden.

 • Nyheder 18. april 2017

  Præstationsmål må ikke overskygge helheden

  Den gode undervisning består hverken i, at man alene lærer de gode, gamle, basale skolefærdigheder, eller at man forfølger nutidens evidensbaserede og isolerede læringsmål uden skelen til relationer, lyder det fra lærer Charlotte Ipsen.

 • Nyheder 11. april 2017

  Nyt fra European Youth Consensus i Aarhus 2017

  I en ny folder med gratis events, læringsforløb og inspiration til udskolingen, kan du finde inspiration til dine egne forløb om demokrati og unges rettigheder.

 
1 2 3 4 5 ... 63
Næste ›