Nyhedsoversigt

 • Nyheder 20. marts 2018

  Ny styrelse i Århus Lærerforening

  Medlemmerne af Århus Lærerforening har valgt ny styrelse. Jesper Skorstengaard og Dorthe Ryom Fisker forsætter som formandskab. Tre nye ansigter vil få deres gang i Grønnegade de næste to år.

 • Nyheder 09. marts 2018

  Findes der ikke en løsning, vil folkeskolerne i Aarhus være omfattet af lockout

  KL oplyser, at alle folkeskoler og daginstitutioner i Aarhus vil være omfattet af lockout, hvis ikke der findes en løsning. Beboerne på de lokale plejehjem bliver dog ikke en del af de kommunale arbejdsgiveres varslede lockout.

 • 05. marts 2018

  OK18: Kommunen gambler med sin arbejdskraft

  Det skal være attraktivt at være sygeplejerske, lærer eller gartner i Aarhus Kommune, og det har kommunen et medansvar for, skriver formand for DKF, Jesper Skorstengaard, i Århus Stiftstidende.

 • 28. februar 2018

  Skolesammenlægning er ikke gennemtænkt

 • Nyheder 21. februar 2018

  Overenskomst: Forhandlingerne om lærernes arbejdstid

  OK18: Opfattelsen af lærernes nuværende arbejdstidsregler er tilsyneladende ganske forskellig på hver side af forhandlingsbordet. Uret tikker, og senest om syv dage skal der være en aftale. Formand for Århus Lærerforening, Jesper Skorstengaard, håber stadig på en aftale, men anerkender at det bliver svært.

 • Nyheder 01. februar 2018

  Rådmand for Børn og Unge: Afskaf snævre rammer i folkeskolen

  Århus Lærerforening pegede så sent som i mandags i JP Aarhus på, at Aarhus skal frigøre sin folkeskole fra alt for stramme og rigide rammer. Det lyder til, at rådmanden har lyttet, og at han nu udfordrer undervisningsminister Merete Riisager på blandt andet spørgsmålet om at bruge to voksne i folkeskolens undervisning.

 • Nyheder 01. februar 2018

  Årsmøde for ÅLF’s seniorklub

  På andet år afholder Århus Lærerforenings seniorklub årsmøde. Her mødes gamle kolleger og aktive seniormedlemmer af Århus Lærerforening til både politisk diskussion og hygge med god musik.

 • Nyheder 29. januar 2018

  Sæt den aarhusianske folkeskole fri

  Aarhus bør frigøre sin folkeskole, droppe målstyringstyranniet og give plads til konstruktiv feedback og reel læring til gavn for eleverne og folkeskolen. Vi kan som fagprofessionelle ikke længere være vidne til, at eleverne trives dårligere, lærerne drukner i dokumentationskrav og forældre fravælger folkeskolen.

 • Nyheder 18. januar 2018

  Styrk udskolingen, hvis de kloge hænder skal sikres

  Alt for få elever vælger en erhvervsuddannelse efter grundskolen. Hverken kampagner for erhvervsuddannelsernes mange muligheder eller mere vejledning har ændret på dette. En del af løsningen er at styrke undervisningen og arbejdet med identitetsdannelse i de ældste klasser, lyder det fra Århus Lærerforenings formand Jesper Skorstengaard.

 • 09. januar 2018

  Giv lærerne ejerskabet over de nationale test tilbage

  De nationale test i skolen er ikke bare dyre og uforståelige, de kan heller ikke bruges som pædagogisk værktøj til at fremme elevernes faglige udvikling. Det påpeger to professorer, der foreslår at forbedre testene og gøre dem frivillige.

 
1 2 3 4 5 ... 67
Næste ›