Nyhedsoversigt

 • Nyheder 11. november 2019

  Klar, parat, Ny Start

  Tillidsrepræsentanter og skoleledere fra 5 kommuner mødes i morgen med politikere og embedsfolk. Her skal de diskutere, hvordan de i fællesskab gør folkeskolen bedre.

 • Nyheder 31. oktober 2019

  Ny aftale: Lærerne i Aarhus får sikret tid til forberedelse

  Justering af Aarhusaftalen sikrer de aarhusianske lærere et undervisningsmax.

 • 31. oktober 2019

  Ny Aarhus-aftale skal give bedre kvalitet i skoledagen

 • Nyheder 25. oktober 2019

  Teknologi på skoleskemaet

  Robotter, virksomhedsbesøg og ny teknologi skal sætte skub i Skovvangskolens elevers nysgerrighed for naturfag. Aarhus Kommune kalder det en STEAM-strategi, og på skolen har lærerne fået afsat tid til at forberede den nye teknologiundervisning.

 • Nyheder / Politik 17. oktober 2019

  Intet farvel til nationale test

  Afslag fra to ministerier betyder, at Aarhus ikke kan fritage sine skoleelever fra at skulle gennemføre nationale test. Beslutningen er ikke, hvad Århus Lærerforening havde håbet på, som nu håber, regeringen hurtigst muligt får afklaret fremtiden for testene.

 • Medlemsinformation / Nyheder 11. oktober 2019

  Klar til kaos i aulaen

  Når efterårsferien er forbi skal AULA stå sin prøve på skolerne. Århus Lærerforening har gennem lang tid forsøgt at få risikoafdækket den nye portal, således skolerne havde de bedste forudsætninger for at understøtte implementeringen på skolerne.

 • Nyheder 26. september 2019

  Aarhusianske delegerede hælder mest til en ny næstformand

  Frem mod kongressen i Danmarks Lærerforening i den kommende uge havde Århus Lærerforening i dag møde for de kongresdelegerede, hvor diverse emner blev diskuteret, og størstedelen af de deltagende tilkendegav deres støtte til Morten Refskov som ny næstformand i DLF.

 • Nyheder 20. september 2019

  Positive takter for folkeskolen i budgetforlig 2020

 • Nyheder 10. september 2019

  Tidlig Nest-evaluering er positiv

  En netop offentliggjort evaluering af Nest i Aarhus viser blandt andet, at trivslen og fraværet blandt eleverne med autisme er kommet på niveau med sammenligningsklasserne. Også fagligt nyder eleverne godt af modellen og klarer sig bedre eller som forventet for alderstrinnet.

 • Nyheder 09. september 2019

  Opråb til byrådspolitikerne

  I dagens udgave af Stiften har vi i samarbejde med Skole og Forældre Aarhus et læserbrev i. I læserbrevet gør vi politikerne på rådhuset opmærksomme på, at området for specialundervisning og specialtilbud er underfinansieret.