Nyhedsoversigt

 • Nyheder 18. april 2017

  Præstationsmål må ikke overskygge helheden

  Den gode undervisning består hverken i, at man alene lærer de gode, gamle, basale skolefærdigheder, eller at man forfølger nutidens evidensbaserede og isolerede læringsmål uden skelen til relationer, lyder det fra lærer Charlotte Ipsen.

 • Nyheder 11. april 2017

  Nyt fra European Youth Consensus i Aarhus 2017

  I en ny folder med gratis events, læringsforløb og inspiration til udskolingen, kan du finde inspiration til dine egne forløb om demokrati og unges rettigheder.

 • Nyheder 11. april 2017

  Hvordan bliver børns online fremtid?

  Den 18. april inviterer Filmby Aarhus på eventen Digital Kids Today, som henvender sig til alle, der arbejder med børns leg og læring samt digitale oplevelser.

 • Nyheder 10. april 2017

  Nyt fra Skole OL-finalerne i Aarhus 2017

  Undervisningstilbud, nyt undervisningsmateriale, besøg finalestævnet...Der er stadig spændende tilbud at hente for dig og dine elever i forbindelse med Skole OL-finalerne, der finder sted i Aarhus til og med 2019.

 • Nyheder 10. april 2017

  Inspirationsmøder om scenekunst i skolen

  Samarbejdet mellem eaterhuset Filuren, Opgang 2 og Limfjordsteatret om det 3-årige projekt 'Scenekunst ind i Den Åbne Skole' afsluttes i 2017 med en række inspirationsmøder.

 • Nyheder 10. april 2017

  Kick-off for Skole OL i Aarhus 2017

  Elever fra 6. klasse og eliteløber og OL-medaljevinder Sara Slott ankom fredag 7. april med Skole OL-faklen til årets Skole OL i Aarhus.

 • Nyheder 05. april 2017

  Gentænk jeres undervisning

  Undervisningsministeren udsender i dag et brev til kommunalbestyrelserne om, at de kan ansøge om, at deres lokale folkeskoler bliver en af de 50 forsøgsskoler, som får mulighed for at afkorte skoledagen og erstatte dele af den understøttende undervisning med andre typer af faglige forløb.

 • Nyheder 04. april 2017

  Fortsat lav ungdomskriminalitet i Aarhus

  Trods en mindre stigning i antallet af butikstyverier og hærværk er ungdomskriminaliteten fortsat på et lavt niveau i Aarhus Kommune. Fremover sætter Aarhus Kommune særligt fokus på unges brug af nettet.

 • Medlemsinformation / Nyheder 03. april 2017

  Sommerferie på Aarhuskolonien?

  Sommerferien nærmer sig og Ahl Fonden kan igen i 2017 tilbyde børn fra 3. – 6. klasse på de aarhusianske folkeskoler et gratis ferieophold ved skov og strand. Ansøgningsskema til børnene udsendes til skolerne i ugen før påske.

 • Nyheder 03. april 2017

  Kommer en fiskefilet fra fryseren?

  Frem til påske knokler 5. klasser fra Ellevangskolen og Mårslet Skole for at finde – og vinde med - den bedste måde at oplyse børn og voksne om, hvor maden kommer fra, og hvordan den bliver behandlet, inden den lander på vores spisebord.