Nyhedsoversigt

 • Nyheder 24. april 2017

  En elev i trivsel er mere motiveret for at lære

  - Der er brug for at gentænke, hvad der stimulerer elevernes glæde og motivation for indlæring, lyder det fra aarhusiansk byrådskandidat, som vil have Byrådet på banen som ansøger til Undervisningsministeriet forsøg om en mere fleksibel skoledag.

 • Nyheder / Medlemsinformation 20. april 2017

  Hvad siger forskerne om inklusion?

  Bliv klogere på hvad forskningen siger om inklusion, når ekspert i inklusion i folkeskolen, ph.d og post.doc Mette Molbæk, fortæller om de seneste fund om inkluderende læringsmiljøer på Forskningens Døgn 27. april på VIA.

 • 19. april 2017

  Kunst bygger bygger bro mellem skoleelever

  En ny digital platform skal føre elever på mellemtrinnet og i udskolingen på en spændende kulturrejse gennem kunst og kultur fra den danske og islamiske verden.

 • Nyheder 18. april 2017

  Præstationsmål må ikke overskygge helheden

  Den gode undervisning består hverken i, at man alene lærer de gode, gamle, basale skolefærdigheder, eller at man forfølger nutidens evidensbaserede og isolerede læringsmål uden skelen til relationer, lyder det fra lærer Charlotte Ipsen.

 • Nyheder 11. april 2017

  Nyt fra European Youth Consensus i Aarhus 2017

  I en ny folder med gratis events, læringsforløb og inspiration til udskolingen, kan du finde inspiration til dine egne forløb om demokrati og unges rettigheder.

 • Nyheder 11. april 2017

  Hvordan bliver børns online fremtid?

  Den 18. april inviterer Filmby Aarhus på eventen Digital Kids Today, som henvender sig til alle, der arbejder med børns leg og læring samt digitale oplevelser.

 • Nyheder 10. april 2017

  Nyt fra Skole OL-finalerne i Aarhus 2017

  Undervisningstilbud, nyt undervisningsmateriale, besøg finalestævnet...Der er stadig spændende tilbud at hente for dig og dine elever i forbindelse med Skole OL-finalerne, der finder sted i Aarhus til og med 2019.

 • Nyheder 10. april 2017

  Inspirationsmøder om scenekunst i skolen

  Samarbejdet mellem eaterhuset Filuren, Opgang 2 og Limfjordsteatret om det 3-årige projekt 'Scenekunst ind i Den Åbne Skole' afsluttes i 2017 med en række inspirationsmøder.

 • Nyheder 10. april 2017

  Kick-off for Skole OL i Aarhus 2017

  Elever fra 6. klasse og eliteløber og OL-medaljevinder Sara Slott ankom fredag 7. april med Skole OL-faklen til årets Skole OL i Aarhus.

 • Nyheder 05. april 2017

  Gentænk jeres undervisning

  Undervisningsministeren udsender i dag et brev til kommunalbestyrelserne om, at de kan ansøge om, at deres lokale folkeskoler bliver en af de 50 forsøgsskoler, som får mulighed for at afkorte skoledagen og erstatte dele af den understøttende undervisning med andre typer af faglige forløb.