Nyhedsoversigt

 • Nyheder / Medlemsinformation 16. februar 2017

  Har du styr på din løn?

  Århus Lærerforenings konsulenter finder fejl i ATP, pension, erfaring, UV-tillæg, vejledertillæg etc, når de er rundt på skolerne til det årlige løntjek. - Vi har aldrig oplevet en skole med 0 fejl, konstaterer konsulenterne.

 • Nyheder 15. februar 2017

  Aarhus for Velfærd

  Århus Lærerforening har sammen med mange andre fagforeninger dannet Aarhus for Velfærd med det mål, via en række folkemøder i Aarhus, at tegne et billede af aarhusianernes velfærdsforventninger op til kommunalvalget i november 2017.

 • Nyheder 15. februar 2017

  Hvad er fremtidens børnevelfærd?

  Kom og giv din mening til kende om det ideelle dagtilbud til de 0-6 årige, når Aarhus for Velfærd inviterer på folkemøde den 27. februar på Højvangskolen i Stautrup. Mød blandt andet rådmand Bünyamin Simsek og forsker Søs Bayer.

 • Nyheder 15. februar 2017

  Fusionen er sat lidt på stand by

  Fusionen mellem SOSU skolerne i Aarhus og Silkeborg er gået lidt i stå. Man afventer ansættelsen af en fælles direktør. Samtidigt har man undgået fyringer varslet på grund af ny bekendtgørelse og fald i antallet af studiepladser

 • Medlemsinformation / Nyheder 10. februar 2017

  Gratis bøger indenfor rækkevidde

  Danmarks Lærerforening har indgået et samarbejde med Aarhus Universitetsforlag og Frie Skolers Lærerforening om en ny bogserie, Pædagogisk rækkevidde, som er gratis for alle medlemmer af foreningen.

 • For tillidsvalgte / Nyheder 06. februar 2017

  Næste skoleår - kom godt fra start

  På Århus Lærerforenings kurser for TR og TRS har skolernes ledere de sidste par år deltaget på den ene kursusdag for blandt andet sammen at kunne fordybe sig i planlægningen af næste skoleår. Se 3 videoer fra Skarrildhus 2016.

 • Nyheder 03. februar 2017

  Kortere skoledage til elever på 50 folkeskoler

  Der er behov for at give mere frihed tilbage til folkeskolerne, mener undervisningsminister Merete Riisager (LA), der vil give 50 skoler lov til at eksperimentere med kortere skoledage.

 • Nyheder 30. januar 2017

  Skolevalget må ikke blive en sovepude

  Hvis eleverne skal lære, at demokratiet ikke stopper i stemmeboksen, er et skolevalg hvert andet år ikke nok, lyder det fra to ungdomspolitikere, der gerne stiller op, når der undervises i demokrati på skolerne.

 • Nyheder 24. januar 2017

  En stærk folkeskole

  Et undervisningsmax på 25 lektioner, mere tid til forberedelse og samarbejde samt en kortere skoledag. Sådan lyder nogle af forslagene i et nyt skoleudspil fra SF.

 • Nyheder 23. januar 2017

  Fagforbund forbereder nyt våben

  Fagbevægelsen forbereder sig nu på at iværksætte sympatikonflikter, hvis en overenskomst bliver brugt til at finansiere reformer, som det skete, da lærerne blev lockoutet i 2013.