Nyhedsoversigt

 • Nyheder 10. april 2017

  Inspirationsmøder om scenekunst i skolen

  Samarbejdet mellem eaterhuset Filuren, Opgang 2 og Limfjordsteatret om det 3-årige projekt 'Scenekunst ind i Den Åbne Skole' afsluttes i 2017 med en række inspirationsmøder.

 • Nyheder 10. april 2017

  Kick-off for Skole OL i Aarhus 2017

  Elever fra 6. klasse og eliteløber og OL-medaljevinder Sara Slott ankom fredag 7. april med Skole OL-faklen til årets Skole OL i Aarhus.

 • Nyheder 05. april 2017

  Gentænk jeres undervisning

  Undervisningsministeren udsender i dag et brev til kommunalbestyrelserne om, at de kan ansøge om, at deres lokale folkeskoler bliver en af de 50 forsøgsskoler, som får mulighed for at afkorte skoledagen og erstatte dele af den understøttende undervisning med andre typer af faglige forløb.

 • Nyheder 04. april 2017

  Fortsat lav ungdomskriminalitet i Aarhus

  Trods en mindre stigning i antallet af butikstyverier og hærværk er ungdomskriminaliteten fortsat på et lavt niveau i Aarhus Kommune. Fremover sætter Aarhus Kommune særligt fokus på unges brug af nettet.

 • Medlemsinformation / Nyheder 03. april 2017

  Sommerferie på Aarhuskolonien?

  Sommerferien nærmer sig og Ahl Fonden kan igen i 2017 tilbyde børn fra 3. – 6. klasse på de aarhusianske folkeskoler et gratis ferieophold ved skov og strand. Ansøgningsskema til børnene udsendes til skolerne i ugen før påske.

 • Nyheder 03. april 2017

  Kommer en fiskefilet fra fryseren?

  Frem til påske knokler 5. klasser fra Ellevangskolen og Mårslet Skole for at finde – og vinde med - den bedste måde at oplyse børn og voksne om, hvor maden kommer fra, og hvordan den bliver behandlet, inden den lander på vores spisebord.

 • Nyheder 03. april 2017

  Gå-hjem-møde om forældresamarbejde med nyankomne familier

  Fremfærd Børn inviterer til gratis gå-hjem-møde 27. april hvor du kan få konkrete værktøjer til forældresamarbejde med nyankomne familier.

 • Nyheder 03. april 2017

  Ny aftale om lokal aftalt løn

  Ny aftale for lærere og børnehaveklasseledere tager afsæt i professionelle læringsfællesskaber og understøtter dermed den justerede Aarhusaftale.

 • Nyheder 29. marts 2017

  3 nye skoleledere til skoler i Aarhus

  Børn og Unge slog i februar fire skolelederstillinger op i ét samlet opslag. Tre nye ledere står nu klar til at træde ind i den aarhusianske folkeskole, og en stilling skal i genopslag.

 • Nyheder 29. marts 2017

  EdCamp 2017

  Århus Lærerforening arrangerede sammen med blandt andet erhvervs- og kirkefolk, pædagoger og forældre EdCampen: Hvad skal vi med skolen?