Nyhedsoversigt

 • Nyheder / Medlemsinformation 15. marts 2017

  For 5 millioner medlemskurser

  Medlemstilbud: Danmarks Lærerforening tilbyder fagfaglige kurser i historie, natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. Kurserne annonceres i Folkeskolen den 6. april 2017.

 • Referater 14. marts 2017

  Rundvisning på Frederiksbjerg Skole

  Seniorklubben i Århus Lærerforening har været på besøg på byens nye skole.

 • Nyheder 14. marts 2017

  Give me WiFive

  Digital mobning påvirker fællesskabet negativ, mener de ældste skoleelever, som efterlyser undervisning om god tone på nettet. Derfor tilbyder Danske Skoleelever og TDC Group nu en 3-årig indsats, der skal ruste børn og unge til at begå sig online.

 • Nyheder 13. marts 2017

  Et skridt i den rigtige retning

  Medarbejdere i daginstitutioner, skoler og fritidstilbud i Aarhus Kommune trives generelt bedre, viser en undersøgelse af social kapital blandt alle medarbejdere i Aarhus Kommune. Men lærerne scorer stadig lavt i forhold til relation til arbejdspladsen.

 • Nyheder 10. marts 2017

  Er du tilfreds med dit barns skole?

  Forældre til cirka 47.000 børn og unge modtager i disse dag en opfordring til at give deres mening til kende om dagtilbud, skoler og klubber i Aarhus Kommune.

 • Nyheder 09. marts 2017

  Rodskud og trivselstanter skal udvikle demokratiet

  Den nuværende velfærdsmodel er ved at bryde sammen. Der er brug for at gentænke velfærden. Politikerne skal løse problemerne sammen med borgerne, lyder opfordringen fra Aarhusborgmester Jacob Bundsgaard og to medforfattere i ny debatbog.

 • Nyheder 08. marts 2017

  Trusler fra cyberspace

  5 procent af Danmarks Lærerforenings medlemmer har været udsat for digital chikane fra især større elever men også fra forældre og andre lærere. Det kan have alvorlige konsekvenser for den enkelte ansatte.

 • Nyheder 07. marts 2017

  En skole orienteret mod fællesskabet

  - Formålet med fremtidens skole bliver at finde ro, hvor man er. Kunne blomstre på egne præmisser. Lære det, man er klar til at lære. Få selvtillid fordi man ved, at der er noget, man er rigtig dygtig til, fastslår to fremtidsforskerne og understreger, at det kun kan lade sig gøre, hvis fællesskabet understøtter det.

 • Nyheder 06. marts 2017

  66 ansøgninger til skolelederjob i Aarhus

  Fire folkeskoler i Aarhus har modtaget i alt 66 ansøgninger til fire job som skoleder.

 • Nyheder 03. marts 2017

  En levende skole 24/7

  Skolen 24/7 er en arrangementsrække for alle, der ønsker at opgradere skolernes fysiske rammer. På det første arrangement 16. marts kan du bl.a. se og høre om Søndervangsskolens nye bevægelsessti.