Nyhedsoversigt

 • Nyheder 04. april 2017

  Fortsat lav ungdomskriminalitet i Aarhus

  Trods en mindre stigning i antallet af butikstyverier og hærværk er ungdomskriminaliteten fortsat på et lavt niveau i Aarhus Kommune. Fremover sætter Aarhus Kommune særligt fokus på unges brug af nettet.

 • Medlemsinformation / Nyheder 03. april 2017

  Sommerferie på Aarhuskolonien?

  Sommerferien nærmer sig og Ahl Fonden kan igen i 2017 tilbyde børn fra 3. – 6. klasse på de aarhusianske folkeskoler et gratis ferieophold ved skov og strand. Ansøgningsskema til børnene udsendes til skolerne i ugen før påske.

 • Nyheder 03. april 2017

  Kommer en fiskefilet fra fryseren?

  Frem til påske knokler 5. klasser fra Ellevangskolen og Mårslet Skole for at finde – og vinde med - den bedste måde at oplyse børn og voksne om, hvor maden kommer fra, og hvordan den bliver behandlet, inden den lander på vores spisebord.

 • Nyheder 03. april 2017

  Gå-hjem-møde om forældresamarbejde med nyankomne familier

  Fremfærd Børn inviterer til gratis gå-hjem-møde 27. april hvor du kan få konkrete værktøjer til forældresamarbejde med nyankomne familier.

 • Nyheder 03. april 2017

  Ny aftale om lokal aftalt løn

  Ny aftale for lærere og børnehaveklasseledere tager afsæt i professionelle læringsfællesskaber og understøtter dermed den justerede Aarhusaftale.

 • Nyheder 29. marts 2017

  3 nye skoleledere til skoler i Aarhus

  Børn og Unge slog i februar fire skolelederstillinger op i ét samlet opslag. Tre nye ledere står nu klar til at træde ind i den aarhusianske folkeskole, og en stilling skal i genopslag.

 • Nyheder 29. marts 2017

  EdCamp 2017

  Århus Lærerforening arrangerede sammen med blandt andet erhvervs- og kirkefolk, pædagoger og forældre EdCampen: Hvad skal vi med skolen?

 • Resolutioner og vedtagelser 24. marts 2017

  Støtteerklæringer GF 2017

  Støtteerklæring udarbejdet af styrelsen på opfordring fra medlemmer af Århus Lærerforening forsamlet til generalforsamling den 17. marts 2017:

 • Nyheder / Medlemsinformation 24. marts 2017

  Hvorfor dog lukke Center 10?

  GF 17. - Ærgerligt, at der efter sommerferien ikke længere er et skoletilbud til de unge i Nordbyen. Man ved, at unge, der har taget 10. klasse, har lavere frafald på ungdomsuddannelserne, sagde Kåre Sørensen, Skåde Skole, på Århus Lærerforenings generalforsamling.

 • Nyheder 23. marts 2017

  Over halvdelen oplever dårligere velfærd

  65 % svarer i ny undersøgelse, at de offentlige velfærdsydelser som børnehaver, skoler og ældrepleje er blevet lidt eller væsentlig ringere de seneste fem år.