Nyhedsoversigt

 • 12. april 2013

  Blomster til aarhus-lærerne

  En forældregruppe fra Aarhus viser her til formiddag deres støtte til lærerne i forbindelse med et stormøde i Vejlby-Risskov Hallen.

 • 11. april 2013

  Konfliktlån

  Som lockoutet medlem har du mulighed for at optage konfliktlån. Der åbnes for ansøgning om konfliktlån den 20. april 2013.

 • 11. april 2013

  De aarhusianske lærere gør formanden stolt

  Stærkt lærersammenhold, manglende opbakning fra Borgmesteren og en opfordring til lærerne når de vender tilbage til skolen. Århus Lærerforenings formand gør status knap to uger inde i en konflikt, som han vurderer kun har tabere.

 • 10. april 2013

  Rygter om sprængning af Socialdemokratiet

  - Jeg ville ikke vide, hvad jeg skulle stemme, hvis der var valg i dag. Mange har det som mig, og jeg ved, at i for eksempel lærerforeningens hovedstyrelse er mange socialdemokrater endt som partiløse. De tror på det aftalesystem, som findes i Danmark, og kan ikke stå inde for, at det afskaffes.

 • 06. april 2013

  Aarhusborgmester: Jeg bakker fuldt ud op om KL´s linje

  Jacob Bundsgaard mener ikke, at han optræder utroværdigt, og han er sikker på, at skårene med lærerne nok skal blive klinket efter konflikten.

 • 04. april 2013

  Flertallet i Aarhus byråd vil fortsætte lockouten

  Mens mange lærere stadig stod udenfor Rådhuset, sad byrådet i byrådsalen og diskuterede Enhedslistens forslag om at stoppe lockouten i Aarhus. Ikke overraskende manglede forslaget opbakning, mere bemærkelsesværdigt var det, hvor mange gange Borgmesteren undgik at svare på Enhedslistens spørgsmål: Hvad har du gjort for Aarhusmodellen i KL?

 • 04. april 2013

  Lærerne i Aarhus kræver handling fra tavs borgmester

  Rådhuspladsen i Aarhus var for lille, da lærere og sympatisører samledes til manifestation mod lockouten. Missionen var at lægge pres på et splittet byråd før dagens byrådsmøde. Især et budskab herskede på mange af de hjemmelavede bannere: ”Vi havde en aftale. Hvor er du nu, Hr. Borgmester?”.

 • 03. april 2013

  Sammenhold får lærerne igennem lockouten

  2.000 lærere fra Aarhus var tirsdag eftermiddag samlet til stormøde i Scandinavian Congress Center.

 • 02. april 2013

  Det er en sørgelig dag

  De overenskomstansatte lærere på Samsøgade Skole var her til morgen samlet foran skolen. Her ville de gøre opmærksom på, at de ikke har lov til at komme på deres arbejde og gøre det, som de helst vil – at undervise!

 • 01. april 2013

  ÅLF-medarbejder på sejrsskamlen i San Sebastian

  Konsulent Marius Lindersgaard henter sølvmedalje i nordspansk halvmaraton.