Nyhedsoversigt

 • Nyheder / Medlemsinformation 19. december 2016

  Aarhusaftalen justeres

  Århus Lærerforening underskrev fredag en justeret udgave af Aarhusaftalen. Lærernes 215 timer til egen planlægning fastholdes. Aftalen giver mulighed for større fleksibilitet og sætter fokus på prioritering af undervisningsopgaven.

 • Referater 19. december 2016

  Julefrokost i seniorklubben

  48 medlemmer af Århus Lærerforenings Seniorklub mødtes til julefrokost i Syrensalen i Vejlby Risskov Idrætscenter onsdag den 14. december.

 • Nyheder 19. december 2016

  Det siger parterne om Aarhusaftalen

  Århus Lærerforening, BUPL Århus, FOA Århus, Aarhus Skolelederforening og Børn og Unge har for anden gang justeret Aarhusaftalen. Læs her hvad de forskellige aftaleparterne siger om aftalen

 • Nyheder 16. december 2016

  Skoleelever bliver husbyggere

  Elever på mellemtrinnet på Elsted Skole, Skovvangsskolen og Sødalsskolen skal være med til at bygge et hus, så de kan bruge deres færdigheder fra fagene matematik, dansk og natur & teknik.

 • Nyheder 13. december 2016

  Folkeskolen er bedre end sit rygte

  Aarhusianerne undervurderer folkeskolens kvaliteter. Derfor er der behov for, at vi fortæller de gode historier om folkeskolen, fastslår børn- og ungerådmanden.

 • Nyheder 12. december 2016

  Flere børn får glæde af 100 Børnedage på Dokk1

  Første runde af Aarhus Kommunes kommende kulturtilbud for de yngste - 100 Børnedage på Dokk1 - er udsolgt, og nu udvides tilbuddet med ekstra forestillinger på alle onsdage.

 • Nyheder 08. december 2016

  Lange skoledage udfordrer

  Pjæk er ikke ok, men lange, ensformige skoledage udfordrer motivationen til at komme i skole, lyder det fra elever, der efterlyser skift mellem boglige fag og bevægelse.

 • Nyheder 07. december 2016

  Ingen sammenhæng mellem indflydelse og stor synlighed i medierne

  Hvordan får din formand mest indflydelse? Ved at fylde meget og råbe op i medierne, mener de fleste. Men sådan er det ikke nødvendigvis. Det stille diplomati og netværk kan være mere effektivt.

 • Nyheder 07. december 2016

  Giv medarbejderne mulighed for at lave spændende skole

  Byrådspolitikere overvejer, om forældre skal trækkes i børnechecken, hvis ikke de sørger for, at deres børn møder i skolen. - En dårlig løsning, lyder det fra lærerformand, der hellere ser en opkvalificering af skoledagen.

 • Nyheder 06. december 2016

  Advarsel: Tyve med nissehuer stjæler hovednøgler til skole

  Beder Skole i Aarhus Kommune var natten til tirsdag mål for et frækt tricktyveri, da tyve forsøgte at lænse skolen for værdier ved at låse sig ind på skolen.

 
1 2 3 4 5 ... 16
Næste ›