Nyhedsoversigt

 • Referater 11. maj 2017

  Kunstvandring på 3-4 km på Aarhus Universitet

  Onsdag d. 3. maj var 62 forventningsfulde seniorer samlet til rundvisning i Universitetsparken. Idéhistoriker Lars Morell viste os rundt på store dele af universitet og havde fuld fart på, så vi kunne nå at opleve så mange kunstværker som muligt på 3 timer.

 • Nyheder 11. maj 2017

  Skole OL søger frivillige

  Der er brug for opmålere, dommere, guider, medaljeuddelere mm. til at løfte de mange opgaver, når årets største børne-event med 12.000 elever rammer Aarhus.

 • Nyheder 11. maj 2017

  Danskerne ønsker nye og bedre skoler

  Ny måling: Danskerne ser helst offentlige anlægskroner anvendt på folkeskolen. Kulturbyggerier og motorveje står nederst på ønskelisten.

 • Nyheder 10. maj 2017

  Mere teknologi gør det ikke alene

  Man forbereder ikke børnene til samfundet ved at satse på mere teknologi – det gør man også ved at satse på at give børnene teknologiforståelse, lyder det fra professor.

 • 08. maj 2017

  Succesfulde mobilitetsdage

  Glad fagforening: 17 lærere skiftede skole i mobilitetsdagene – udpegningerne minimeret.

 • Nyheder 08. maj 2017

  Bo brød tavsheden

  Selma taler hverken med kammeraterne eller læreren i skolen. Men det får et lakeret, fladt metalansigt med navnet Bo lavet om på.

 • Nyheder 08. maj 2017

  Ildsjæle er ikke sådan at slukke

  I den gamle Frydenlundskole på Høgevej i Aarhus lukker Center-10 teamet stille og roligt ned. Vantroen efter beslutningen om nedlæggelse er afløst af stille, lidt hovedrystende accept, og fokus vender sig mod nye udfordringer. Men som en sidste understregning af stedets unikke kvaliteter, fortæller resultatet af undersøgelsen af Social Kapital i Børn og Unge, at Center-10 Aarhus High School har nogle af kommunens stærkeste interne samarbejdsrelationer.

 • 08. maj 2017

  Aarhus-skoler kan få del i skolepulje

  6 skoler i Aarhus Kommune er blandt de 121 danske folkeskoler, der har fået tilbudt at få del i de 500 millioner kroner, som regeringen har sat af til at løfte fagligt svage elever i folkeskolen.

 • Nyheder 05. maj 2017

  Er fællesskabet fortid?

  Hvem er ansvarlig for at sikre vores lykke? Os selv eller fællesskabet i enten en ny eller gammel udgave? Aarhus inviterer til en dag med debat, diskussion og refleksion søndag den 21. maj kl 13-21. Blandt hovedtalerne er professor Svend Brinkmann.

 • Nyheder 04. maj 2017

  Lærerjobbet tapper fra privatlivet

  I ny undersøgelse om arbejdsmiljø og helbred tilhører skolelærere, gymnasielærere og specialundervisere sammen med lægerne de jobgrupper, hvor arbejdet tager mest energi fra privatlivet. Skolelærerne bliver mest følelsesmæssigt berørt af arbejdet.

 
1 2 3 4 5 ... 9
Næste ›