Nyhedsoversigt

 • Nyheder 20. december 2018

  Lærerformand: ”Lærernes arbejde påvirkes af endnu en platform”

  Beskeder om lektier og påmindelser om gymnastiktøj og forældremøder skal efter sommerferien findes på platformen Aula, der erstatter det nuværende SkoleIntra. Århus Lærerforenings formand ser frem til, at der for første gang vil være fokus på lærernes arbejdsmiljø i forbindelse med platformens indførelse.

 • Nyheder 19. december 2018

  Bred kritik af persontest i skolen

  Mens flere Aarhusskoler er positive over for forsøget med at måle elevers personlige og sociale færdigheder, så breder kritikken af forsøget sig langt ind på Christiansborgs gange.

 • Nyheder 30. november 2018

  Ny kandidatuddannelse til naturfaglige lærere

  Ny kandidatuddannelse skal give eleverne i folkeskolen endnu dygtigere naturfags- og matematiklærere. Et tiltag der burde gælde alle øvrige fag, lyder det fra Århus Lærerforening.

 • Nyheder 22. november 2018

  Fremtiden for skolerne i vestbyen er igen til debat

  Aarhus Byråd skal i gang med en ny politisk debat om skoletilbuddet i vestbyen, skriver Århus Stiftstidende. Et af scenarierne for drøftelserne kan føre til, at flere vestbyelever skal fordeles på skolerne i Aarhus.

 • Nyheder 19. november 2018

  Hvad betyder det, at byrådet har besluttet at sætte de aarhusianske skoler fri af læringsplatforme?

  Hør rådmandens svar her:

 • Nyheder 16. november 2018

  Nyt værktøj skal måle elevernes personlige kompetencer

  I Aarhus Kommune håber man, at et nyt testværktøj kan være med til at styrke dialogen om elevernes personlige og sociale udvikling. Århus Lærerforening understreger, at det kræver en grundig diskussion af konsekvenserne, før testen for alvor indføres i skolen.

 • Nyheder 09. november 2018

  Ekspert forhindret i at lukke rotte-invaderet skole

  Børn og Unge i Aarhus Kommune brød sig ikke om rotteeksperts udmelding om, at skolen burde lukkes, skriver Århus Stiftstidende.

 • Nyheder 01. november 2018

  Husk APV’en!

  Århus Lærerforening og arbejdsmiljørepræsentanterne på arbejdspladserne lægger stor vægt på, at arbejdspladsvurderingen, APV, bruges aktivt, når det gælder om at forebygge dårligt arbejdsmiljø - både det fysiske og det psykiske.

 • 31. oktober 2018

  Danmarks Lærerforening: en del af en styrket fagbevægelse

  Den historiske fusion mellem 80 faglige organisationer, som ved årsskiftet kalder sig Fagbevægelsens Hovedorganisation, vil skabe store muligheder for lærerne, lyder det fra Anders Bondo Christensen.

 • 30. oktober 2018

  Kongres i dag: Overenskomstforløb og en styrket fagbevægelse

  Lærerne opnåede ikke en ny arbejdstidsaftale ved overenskomstforløbet i foråret 2018. På dagens kongres diskuterer Danmarks Lærerforening delegerede, hvordan erfaringerne fremover skal bruges – også i en ny hovedorganisation.

 
1 2 3 4 5 ... 8
Næste ›