Coronavirus

Spørgsmål og svar om coronavirus: Hvad betyder det for dig som medlem?

Grundet udviklingen i spredningen af coronavirus i Danmark har regeringen iværksat en række tiltag, herunder lukning af skoler og dagtilbud og hjemsendelse af alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner. I FAQ’en kan du læse mere om, hvad der gælder for din ansættelse og dit arbejdsliv i forbindelse med coronavirus.

Nyhedsbrev - 29. april 2020

Foreningen får løbende temperaturmålinger fra arbejdspladserne, hvor det på grund af corona-situationen er særligt vigtigt, at arbejdsmiljøet prioriteres. Her spiller din tillids- og arbejdsmiljørepræsentant en stor rolle, så tag kontakt til dem, hvis du har bekymringer vedrørende forhol­dene på din arbejdsplads. Her kommer en status fra foreningen.

Nyhedsbrev - 22. april 2020

En anderledes skole og en ny hverdag er åbnet for de yngste elever. Foreningen ved, hvordan der på arbejdspladserne knokles for at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer og samtidig skabe en tryg og genkendelig hverdag for eleverne.

Nyhedsbrev - 15. april 2020

Med regeringens beslutning om at genåbne skoler og institutioner ligger der en meget stor opgave foran os, ikke mindst for dig, der skal få en hverdag til at fungere med eleverne.

Nyhedsbrev - 7. april 2020

Med regeringens beslutning om en gradvis genåbning af folkeskolen står vi over for en meget stor og alvorlig opgave. Det er forståeligt, at der med genåbningen følger mange bekymringer om både sundheds- og arbejdsforhold. Og vi må erkende at den skoledag, vi kender, ligger længere ude i fremtiden.

Nyhedsbrev - 1. april 2020

På trods af optimisme må vi nok se i øjnene, at nødundervisningen skal fortsætte en rum tid endnu. Dagligdagen ser desværre ikke ud til at vende tilbage til normaltilstanden lige efter påske, men en mulig gradvis åbning for dele af skolen kan komme på tale. Det er efterhånden tydeligt for enhver, hvor stor betydning skolens fællesskab og struktur har for os alle i denne tid. Her kommer en kort opdatering på nogle af de spørgsmål, som presser sig på lige nu.

Nyhedsbrev - 25. marts 2020

Lukningen af skolerne blev i mandags af statsminister Mette Frederiksen forlænget til den 13. april. Det kaster lærere, elever og forældre ud i nye uvisheder. Her følger en status på Covid-19-situationen for dig som folkeskolelærer i Aarhus Kommune.

Nyhedsbrev - 20. marts 2020

Århus Lærerforening er i tæt kontakt med Børn og Unge, Danmarks Lærerforening og de andre faglige organisationer, for at kunne rådgive og opdatere jer så godt som overhovedet muligt. I brevet her vil foreningen komme omkring flere af de ’sager’ og spørgsmål, som i særlig grad fylder ude på skolerne.

Medlemsbrev - 12. marts 2020

Medlemsbrev fra Århus Lærerforening den 12. marts 2020