Sagsbehandler som brænder for at hjælpe vores medlemmer, når arbejdslivet gør ondt

Rødt logo
Har du en høj faglighed? Kan du anvende og formidle regler, når der opstår sygesager eller samarbejdsproblemer på arbejdspladsen? Og har du erfaring med at arbejde i en fagforening eller andre politiske organisationer? Så er du måske vores nye kollega i Århus Lærerforening.

Århus Lærerforening søger en sagsbehandler til ca. 20 timer om ugen i en tidsbegrænset stilling på minimum et halvt år og med mulighed for forlængelse. Du kommer til at være det første ansigt, vores medlemmer møder, når de har spørgsmål eller rækker ud efter vores hjælp. Og du kommer til at være den, som guider dem igennem processen, når deres arbejdsliv af forskellige årsager har slået en kolbøtte.

Dine arbejdsområder er

  • Rådgivning og vejledning af medlemmer ved længerevarende sygdom
  • Rådgivning om sociale forhold 
  • Det brede samarbejdsfelt: Medlemmer, tillidsvalgte, skoleledelser, jobcentre, kommunale forvaltninger og Danmarks Lærerforening

Vi lægger vægt på, at du

  • Har relevant uddannelsesmæssig baggrund 
  • Har erfaring med beskæftigelsesområdet, personalejura eller kommunal sagsbehandling
  • Er en stærk formidler både mundtligt og skriftligt
  • Er et empatisk menneske og har evnen til at lytte og samarbejde

Vi tilbyder dig
En spændende arbejdsplads i hjertet af Aarhus. Midt på bakken i Grønnegade finder du dine 10 fremtidige kollegaer. Vi kommer med forskellige fagligheder, men vi er sammen om at løse opgaverne med foreningens medlemmer i fokus, og vi sætter humor og arbejdsglæde højt. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte formand Dorthe Ryom Fisker på tlf. 51922492.

Ansøgningsfristen er mandag den 12. juni 2023 kl. 12.00.
Send din ansøgning og CV til 133@dlf.org mærket Sagsbehandler

Vi afholder første samtale onsdag den 21. juni 2023 og en eventuel 2. samtale tirsdag den 27. juni 2023 med henblik på ansættelse pr. 15. august 2023.

 

Århus Lærerforening er en lokal kreds under Danmarks Lærerforening med ca. 3.600 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i Aarhus og på Samsø. Århus Lærerforenings vision er at være kendt og anerkendt af medlemmerne og omverdenen som en organisation, der er seriøs, troværdig og resultatsøgende. Derfor er Århus Lærerforening en uundgåelig aktør i alle forhold, der vedrører medlemmernes arbejdsforhold og -områder.

Sagsbehandler i Århus Lærerforening pr. 15. august 2023