Generalforsamlinger GF 2020

Arne Krogsgaard - Valgoplæg

Lyt til lærerne

ArneKrogsgaaard2020

Arne Krogsgaard,
Åby Skole

Det ringer ud til frikvarter. Alt klappede som jeg havde planlagt. Jeg fik rundet de elever, der havde svært ved at komme i gang. Eleverne var fordybet i materialet, stemningen var god, og jeg fik tid til at sidde med Lasse, der derfor kunne arbejde mere koncentreret. I netop det øjeblik har jeg verdens bedste job.

Som lærere stræber vi hver dag efter at gøre en forskel for hver enkelt elev. Det gør vi, selvom tid og ressourcer langt fra er tilstrækkelige. Når nye portaler og nye pædagogiske koncepter så lægges oven i vores sparsomme tid, så presser det vores arbejdsmiljø og fokus på den gode undervisning.

Digitaliseringen og udviklingen af folkeskolen skal understøtte løsningen af kerneopgaven, ikke ændre fokus. Men hvordan står vi fast i denne forandringstid?

Jeg vil kæmpe for, at udviklingen af folkeskolen skal komme indefra. Fra os lærere og fra vores fagforening. Lærerne skal være med til at sætte retningen for hvilke projekter, der skal arbejdes med i skolen. Koncepterne skal afløses af udvikling og samarbejde, så vi kan lave endnu bedre undervisning og skole for de elever, vi så gerne vil gøre en forskel for.