Generalforsamlinger GF 2020

Kenneth Lindbirk Thomassen - Valgoplæg

KennethLindbirkThomassen2020

Kenneth Lindbirk Thomassen,
Tranbjergskolen

Jeg vil kæmpe for at lærerne får ordentlige arbejdsvilkår, så vi har mulighed for at levere en undervisning, der rykker hver enkel elev både fagligt og socialt.

Tid til forbedring
Politikere taler altid om forandringer, men jeg vil stadig tale om forbedringer. Med justeringen af Aarhusaftalen er der tale om forbedringer, men desværre på baggrund af lov 409 og økonomisk ressourceneutralitet. Justeringen viser fremskridt, men med plads til forbedring.

Sammenhæng mellem krav og ressourcer
Politikerne kan ikke få det hele for det halve. Så når de ønsker, at god undervisning sammen med en enorm inklusionsopgave skal løses ordentligt, så skal der tales om tid. Lærerne skal aldrig stå alene og tro at stress og udbrændthed er deres egen skyld. Det er et fælles ansvar, og det kan vi gøre noget ved, ved at tale om tid og sammenhæng mellem krav og ressourcer.

Loft over undervisningstimetallet
Vil man have kvalitetsundervisning kræver det velforberedt undervisning og et godt arbejdsmiljø. Derfor vil jeg stadig kæmpe for, at antallet af lektioner og opgaver vi skal varetage, hænger sammen. Forhåbentligt er der med justeringen af Aarhusaftalen sat i en prop i for at sætte undervisningstimetallet op, hver gang økonomierne på skolerne strammer til.