Arrangementer og kurser Medlemsarrangementer forår 2024

UDSOLGT! - Rundvisning på ARoS - Soheila Sokhanvari

Oplev Soheila Sokhanvari – Rebel Rebel med ledsager og let middag.

Der er ikke flere ledige pladser til arrangementet. 

Kom med ÅLF til guidet rundvisning på AROS.

Her kan du opleve den iranske kunstner Soheila Sokhanvari, der “blander islamiske mønstre, vestlige popreferencer og klassiske portrætmalerier i en ekstravagant, hyperpolitisk og inderlig hyldest til en række iranske kvinder, til deres ekstraordinære mod og til deres tilværelse før og efter revolutionen i 1979”. Det er hendes første soloudstilling i Danmark.

Du har mulighed for at tage en ledsager (som ikke behøver at være medlem af ÅLF) med. Ved tilmeldingen bedes du angive, om du kommer alene eller med ledsager. Tilmelding er efter først til mølle.

Egenbetaling: Kr. 50,- pr. deltager.

Tidspunkt: torsdag den 22. februar 2024 kl. 17.00.

Vi mødes kl. 17.00 ved billetsalget. Omvisningen starter kl. 17.15. Kl. 18.30 serveres der aftensmad i Orangeriet. Derefter har du mulighed for at gå rundt i museet på egen hånd frem til lukketid kl. 21.00.

ÅLF er vært for aftensmad. Drikkevarer er for egen regning.

Her kan du læse mere om udstillingen på ARoS.

Begrænset antal pladser - kun for aktive medlemmer af Århus Lærerforening (Fraktion 1+2). Medlemmer af seniorklubben henvises til deres program for arrangementer her.

Du skal acceptere cookies for at kunne se tilmeldingsformularen. Ved tilmelding bedes du angive, om du kommer alene eller med ledsager.

Der er ikke flere ledige pladser til arrangementet.