Styrelsen sender klart signal om formandsposten

Styrelsesmedlemmerne i Århus Lærerforening har i dag tilkendegivet, hvem de mener, der skal være ny formand og næstformand i Århus Lærerforening. Valget finder sted på foreningens generalforsamling om en uge.

En historisk generalforsamling løber af stablen den 11. februar, når medlemmerne af Århus Lærerforening mødes virtuelt. Med valg til samtlige politiske poster er der lagt op til en gyser.

Over halvdelen af Århus Lærerforenings styrelse anbefaler, at Dorthe Ryom Fisker bliver ny formand efter Jesper Skorstengaard. Der er i alt afgivet 11 stemmer, og 8 af disse peger på Dorthe Ryom Fisker, mens 2 peger på Katrine Vinther Nielsen og en enkelt er stadig uafklaret.

Til næstformandsposten tilkendegav 6 deres støtte til Søren Hansen, og 2 stemmer blev fordelt mellem Kenneth Lindbirk Thomassen og Troels Søgaard Pedersen, mens 3 stadig er uafklaret.

Det er i sidste ende medlemmerne, der bestemmer, hvem der skal være foreningens nye formand, næstformand og styrelse.

 


Fakta: Generalforsamlingen 2020

Århus Lærerforenings ordinære generalforsamling i marts 2020 blev udskudt på grund af covid-19. Generalforsamlingen afvikles derfor virtuelt torsdag den 11. februar kl. 17.00.

Emner

Målgruppe