Ny podcast fra ÅLF: Lærerens Ord

Podcast lærerens ord
Hvordan kommer kunstig intelligens til at ændre den danske folkeskole? Og hvilke krav stiller det til lærere og elever? Det spørger vi en lærer, en politiker og en professor om i denne første episode af Lærerens Ord.

Alle taler om, at læreren har mistet sin autoritet. Det er sågar et emne, som statsministeren adresserede i sin tale til Folketingets åbning tilbage i oktober. Men hvordan gør vi noget ved det? I denne podcast undersøger vi gennem en række forskellige temaer, hvordan autoriteten kan vindes tilbage.

Den første episode af Lærerens Ord handler om kunstig intelligens i undervisningen, som for alvor er kommet på dagsordenen gennem det seneste år. Kristian Hoffmann, lærer på Sabro-Korsvejskolen, fortæller begejstret om, hvordan han bruger AI i sin egen undervisning, mens professor Jeppe Bundsgaard er mere bekymret for den stigende indflydelse fra tech-giganterne. I midten står Børn og Unge-rådmand Thomas Medom og skal forsøge at balancere en politisk tilgang til et fænomen, som kan få store konsekvenser for os alle.

Lyt med og tag imod Lærerens Ord! Episoden ligger klar, der hvor du hører dine podcasts. Du kan også trykke play nedenfor.

Emner

Målgruppe