Her er de to aarhusianske kandidater til hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening

Rikke G og Dorthe K HS-valg 2023
Fristen for at stille op til hovedstyrelsesvalget er nu udløbet, og foruden pensionisterne har 23 medlemmer af Danmarks Lærerforening meldt deres kandidatur. To af dem er fra Aarhus.

Hovedstyrelsen leder det daglige arbejde i Danmarks Lærerforening de næste fire år efter de rammer, kongressen har besluttet. Det er derfor vigtige poster, der er på spil, når valget skydes i gang om præcis en uge. Med 23 kandidater til 18 pladser bliver der spænding om resultatet, og Århus Lærerforening anbefaler medlemmerne at stemme på de to aarhusianske kandidater, Rikke Gierahn og Dorthe Krejlgaard.  

- Lokalt kendskab er vigtigt i hovedstyrelsen, for man kan ikke træffe kvalificerede beslutninger uden at kende til hverdagen og virkeligheden ude i landet, siger Rikke Gierahn som har siddet i hovedstyrelsen i de seneste otte år med arbejdsmiljø som sit primære fokus.

For Dorthe Krejlgaard er det pædagogikken som står øverst på dagsordenen, når hun stiller op til hovedstyrelsen for første gang. Hun er enig i, at der er brug for en aarhusiansk stemme:

- At sidde i hovedstyrelsen er for Århus Lærerforening en helt enestående mulighed for at få løbende indflydelse på de politiske beslutninger, der træffes i DLF.

På folkeskolen.dk/hovedstyrelsesvalg kan du læse mere om valget og få et overblik over alle kandidater.

 

Fakta om hovedstyrelsesvalget:
Hovedstyrelsen vælges for fire år og består af 23 medlemmer.

Formand Gordon Ørskov Madsen og næstformand Niels Jørgen Jensen er valgt for de næste fire år. Skolelederne, de studerende og pensionisterne vælger deres egne repræsentanter.

Til de resterende 18 pladser er der to kandidater på valg fra Århus Lærerforening:

  • Rikke Gierahn
  • Dorthe Krejlgaard

 

Sådan stemmer du:
Alle stemmeberettigede medlemmer vil modtage en mail med et direkte link til afstemningen. Hvert medlem råder over 18 stemmer, der kan gives til én kandidat eller fordeles på flere kandidater.

Afstemningen åbnes torsdag den 23. november 2023 kl. 9.00 og slutter tirsdag den 5. december 2023 kl. 16.00.

Målgruppe