Arrangementer

 • Arrangementer og kurser

  Sti: https://aalf.dk/medlem/arrangementer-og-kurser 9. april 2024

  Juletræsfest, kurser, demonstrationer, foredrag, messer, seniorarrangementer, Café ÅLF'ert og meget mere. Læs om det her.

 • Pensionist-arrangementer

  Sti: https://aalf.dk/medlem/arrangementer-og-kurser/seniorarrangementer 3. oktober 2022

 • Medlemsarrangementer forår 2024

  Sti: https://aalf.dk/medlem/arrangementer-og-kurser/medlemsarrangementer-foraar-2024 30. november 2023

  Sæt kryds i kalenderen og mød dine kolleger i løbet af foråret sammen med ÅLF. Du kan læse mere om de enkelte arrangementer, tilmeldingsfrister på undersiderne.

 • Styrelsens retningslinjer for fordeling af midler fra aktivitetspuljen

  Sti: https://aalf.dk/medlem/aarhus-laererforenings-aktivitetspulje/styrelsens-retningslinjer-for-aktivitetspuljen 12. august 2020

 • Styrk eller genstart fællesskabet med støtte fra ÅLF

  Sti: https://aalf.dk/nyheder/2021/oktober/styrk-eller-genstart-faellesskabet-med-stoette-fra-aalf 15. oktober 2021

  Igen i år har medlemmer af Århus Lærerforening mulighed for at søge op til 7.000 kroner til initiativer, som styrker fagligheden eller fællesskabet. Aktivitetspuljen har til formål at forbedre mulighederne for, at ÅLF’s medlemmer kan føre initiativer ud i livet, ligesom den også skal medvirke til at bringe medlemmer og forening tættere på hinanden.

 • Seniorarrangementer

  Sti: https://aalf.dk/medlem/arrangementer-og-kurser/seniorarrangementer 6. februar 2024

  Århus Lærerforenings Seniorklub tæller foreningens pensionister og efterlønnere.

 • Årsmødet i Århus Lærerforenings seniorklub 2024

  Sti: https://aalf.dk/medlem/arrangementer-og-kurser/seniorarrangementer/aarsmoedet-i-aarhus-laererforenings-seniorklub-2024 5. februar 2024

  Mandag den 29. januar 2024 var 80 friske seniorer samlet til det årlige møde for at høre nyt dels om seniorafdelingens arbejde og arrangementer samt høre nyt om Århus Lærerforeningens arbejde.

 • Billetsalget til Skolekomedien starter i morgen kl. 12.00

  Sti: https://aalf.dk/nyheder/2023/november/billetsalget-til-den-stjernespaekkede-skolekomedien-starter-i-morgen-kl-1200 29. november 2023

  Vil du også gerne se Skolekomedien på Aarhus Teater, høre instruktøren fortælle om sit arbejde med forestillingen og spise tapas med kollegerne? Så har du chancen nu. Der er plads til 100 ÅLF-medlemmer, og det er først til mølle. Billetsalget starter den 30. november kl. 12.00.

 • Utilstrækkelig - foredrag med Christian Hjortkjær

  Sti: https://aalf.dk/medlem/arrangementer-og-kurser/medlemsarrangementer-foraar-2024/utilstraekkelig-foredrag-v-christian-hjortkjaer 30. november 2023

  Christian Hjortkjær vil i sit foredrag behandle det højaktuelle tema; børn og unges trivsel - eller mangel på samme. Foredraget tager bl.a. udgangspunkt i hans anmelderroste bog Utilstrækkelig.

 • Styrk eller genstart fællesskabet med støtte fra ÅLF

  Sti: https://aalf.dk/medlem/aarhus-laererforenings-aktivitetspulje/aktivitetspuljen-20242025 10. juni 2024

  Igen i år har medlemmer af Århus Lærerforening mulighed for at søge op til 7.000 kroner til konkrete initiativer, som styrker fagligheden eller fællesskabet. Aktivitetspuljen har til formål at bringe medlemmer og forening tættere på hinanden.


 • Her vises 1 til 10 ud af 13

  1 2

Udvalgte emner