Generalforsamlinger GF 2024

Flemming Pedersen - Valgoplæg - GF 2024

FlemmingPedersenGF24

For mange undervisningstimer, for lidt forberedelse og elever og forældre, der udfordrer. Det er nogle af de problemer, som trænger sig på for lærerne i folkeskolen. Det skal være mine fokuspunkter for arbejdet i ÅLF i den kommende styrelsesperiode.

Mange medlemmer oplever moralsk stres. Man kan ikke udføre sit arbejde, som man gerne vil, som eleverne har behov for, og som samfundet og forældrene forventer.

Vi skal have vores arbejdstidsaftale set efter i sømmene. Vi har et maksimalt undervisningstimetal, det sikrer ikke mod overophedning af andre opgaver.

I Aarhus bliver bredere børnefællesskaber rullet ud, som et svar for de børn, der udfordrer. Desværre følger der ikke tilstrækkelige midler med, så opgaven kan løses ordentligt. Det kræver mere politisk handling fra Byrådet. Folkeskole skal opprioriteres. En langtidsholdbar investering er midler til flere to-lærertimer.

Vi skal styrke det kollegiale fællesskab - også det fagpolitiske fællesskab for alle medlemsgrupper. Medlemmerne skal ikke stå alene med de udfordringer arbejdet giver. De fælles løsninger skal i centrum.

Andet der skal i fokus:
De nyuddannedes forhold, løn, arbejdsmiljø, læringsplatforme, generalforsamling hvert år.

Giv Århus Lærerforening mange fagpolitiske muskler, så foreningen er godt rustet til at arbejde for medlemmerne - det vil jeg gerne tage del i.